Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Boktips 2016

  1. Svara om du hör mig av Ninni Schulman. En deckare om en jägare som blir dödad och hans dotter som försvinner under ett jaktpass. Mycket spännande bok som är svår att lägga åt sidan.
  2. Barnbruden av Anna Laestadius Larsson. En bok om blivande drottning Charlotta som skickades till Sverige som 15-åring för att gifta sig med hertig Karl. Hon skrev dagbok i brevform som ligger till grund för boken men en del är även påhittat. Man får även följa Sophie von Fersen och Pottungen som egentligen heter Johanna. Denna bok är den första i en triologi. Mycket intressant och spännande bok tycker jag.
  3. Pottungen av Anna Laestadius Larsson. Den andra boken om Johanna, hertiginnan Charlotta och Sophie von Fersen. Denna bok fokuserar på Johanna. Spännande även denna bok.
  4. Trött är fel ord, redaktör är Britt-Marie Thurén. Här kommer ett antal människor med ME till tals. De berättar om hur de insjuknade och hur de har bemötts av vården. Skrämmande att de inte fått någon hjälp utan istället har bemötts med misstro. Några få i boken har dock fått hjälp. 
  5. Mystik på svenska slott, nutida spökupplevelser, av  Amelie Ehrensvärd Cardell och Susanne Martinelle. I denna bok får vi läsa om upplevelser som slottsägare och slottspersonal har haft i ett antal slott. Skall man tro på spöken eller inte? Ja, inte vet jag...
  6. Räfvungen av Anna Laestadius Larsson. Den tredje boken i trilogin om Johanna, drottning Charlotta och Sophie von Fersen. Boken skildrar händelserna kring tillsättandet av en ny kronprins, upproret och händelserna med Axel von Fersen. Även Johanna är med en hel del i denna bok.
.

 


 

Fotoalbum